Актриса Світлана Гордієнко повідомила про розлучення із зіркою "Перших ластівок" Максимом Девізоровим

Світлана розповіла про розрив із коханим-захисником Максимом Девізоровим після двох років шлюбу.

instagram.com/devizorov

Українські актори Світлана Гордієнко та Максим Девізоров розлучилися після двох років шлюбу. Про розставання пари стало відомо з посту артистки у соцмережах. За словами Гордієнко, вона довго мовчала, бо вважала це "не на часі". Світлана не стала вдаватися в подробиці, але визнала, що однією з причин розставання, можливо, є її високі вимоги до партнера, і найближчим часом вона планує змінити це в собі.

- У мене вперше у житті щось не вийшло. Все виходило завжди. Рано чи пізно. Я завжди отримувала те, що спочатку обговорила, запланувала, захотіла. А сім'я у мене не вийшла. Можливо, тому що я егоїстична, жорстока, нетерпляча. Можливо, просто тому, що маю дуже високі вимоги до поняття "родина". Можливо, я просто хвора і мені потрібний лікар. Але так, я не хочу і не вмію прикидатись тією, ким я не є. Я більше не дружина воїна. Дозволяю собі хотіти змін усередині свого світу, - наголосила в Instagram актриса.

Світлана додала, що вони з Девізоровим вже давно не сім'я, але вона вдячна екскоханому за пройдений разом шлях. Підбиваючи підсумки попередніх років, актриса також уточнила, що в парі велику роль відіграють домовленості та праця кожного над стосунками.

- Я вдячна своєму досвіду, вдячна цьому шляху і тому, що я маю багато наснаги і сили боротися за своє щастя. Давно ми вже не сім'я. Чи були їй? Питання залишу відкритим. Головні інсайти цієї історії? Скажу мовою зрозумілою мені. Починаючи працювати над історією обов'язково обговоріть із партнером жанр, у якому ви існуєте. Можна нічого не робити та подивитися, що воно буде. Відповідь: все зникне, – зазначила Світлана.

Гордієнко ("Обіцянка Богу", "Шахрай") та Девізорів ("Перші ластівки", "Мирний-21") до весілля зустрічалися близько пів року. Артист зробив коханій пропозицію по відеозв'язку, в останній день перед тим, як поїхав на Донбас. Пара розписалася у травні 2022-го у Дніпрі.