Данилко показав себе на фото у підліткові роки

Артист показав рідкісний знімок і запропонував підписникам вгадати, в якому році його було зроблено.

instagram.com/v_serduchka

Співак та шоумен Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, показав, як виглядав у підліткові роки. У соцмережах артист опублікував портрет, на якому демонструє допитливий і цілеспрямований погляд, а в коментарі у пості запропонував підписникам вгадати, в якому році був зроблений цей знімок.

- Вгадаєте рік? – підписав пост артист.

Шоумен не вперше ділиться із фанатами спогадами про минулі часи, публікуючи архівні знімки з різних років життя. Раніше він виклав у Instagram фото, де зображений немовлям, а пізніше показав кадр, на якому знятий на дитячій гойдалці біля новорічної ялинки.

Данилку 50 років. Він родом із Полтави. Батько Андрія помер у 1980 році, коли майбутній зірці було лише 7 років. Їх із сестрою виховувала мама. Андрій розпочав музичну кар'єру в образі Вєрки Сердючки у 1997 році. До цього він близько чотирьох років виступав із монологами. Найяскравішими образами артиста в його мініатюрах тоді були три персонажі: провідниця Віра, балерина Белла Куценко і міліціонер на чергуванні. В середині 1990-х почав співочу кар'єру.