Внаслідок обстрілу селища під Херсоном загинули двоє людей, п'ятеро поранені

Російські окупанти випустили по Білозерці в Херсонському районі близько сорока артилерійських снарядів.

t.me/olexandrprokudin

Росія обстріляла селище Білозерка у Херсонському районі з артилерії, загинули дві людини та ще 11 отримали поранення. Серед травмованих є медичні працівники. Про це повідомили голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін і Херсонська обласна прокуратура.

- Окупанти били по Білозерці з РСЗВ “Град”, випустивши близько сорока снарядів. Через це пошкоджено з шість десятків цивільних будівель. Наразі відомо про двох загиблих. З-під завалів дістали тіло жінки. Мої співчуття близьким. Також є поранені внаслідок ударів окупантів, серед яких медичні працівники, — написав Прокудін у своєму телеграм-каналі.

72-річна жителька Білозерки загинула у власному приватному будинку, написав у попередньому повідомленні голова Херсонської ОДА. Згодом Прокудін розповів про пʼятьох травмованих. З вибуховими травмами, контузією, уламковими пораненнями потилиці та стегна до лікарні доставили 43-річного чоловіка. У власній квартирі через ударну хвилю постраждала 69-річна медпрацівниця. Вона дістала контузію, струс головного мозку та вибухову травму. Потерпілій на місці надали меддопомогу. Місцеві жителі, 52 та 39 років, дістали контузії та вибухові травми. Їм теж необхідну допомогу надали на місці. Також під удар російського безпілотника потрапила фельдшерка, котра допомагала потерпілим. 26-річну жінку шпиталізували з вибуховими травмами й контузією.