Принцеса Дубая оголосила про розлучення, написавши звернення до чоловіка в Instagram

"Драма" в королівській родині відбулася через два місяці після народження первістка.

.instagram.com/hhshmahra

Дочка еміра Дубая, принцеса Махра, оголосила про розлучення з чоловіком, шейхом Ману Аль Мактумом, написавши пост у своєму інстаграмі.

- Дорогий чоловік, оскільки ти зайнятий іншими компаньйоншами, цим оголошую про наше розлучення. Я розлучаюся з тобою, я розлучаюся з тобою, і я розлучаюся з Тобою. Бережи себе. Твоя колишня дружина, – написала принцеса.

Instagram-розлучення принцеси Дубая пройшло із дотриманням мусульманських традицій – Махра тричі написала в пості «Я розлучаюся з тобою». Потрійний талак надає чоловікові право тричі сказати, що він розлучається з дружиною, після чого розлучення автоматично набирає чинності. Як пишуть ЗМІ, акаунт дочки правителя Дубая могли зламати, але якщо повідомлення справді написала принцеса, то наслідки можуть бути серйозними.

Махра - одна з 26 дітей імператора Дубая, їй 30 років. Її мати – гречанка Зої Григоракос. Принцеса Дубая здобула освіту в галузі міжнародних відносин у Лондоні. У 15 років прийняла іслам та переїхала до батька. Дочка еміра відома боротьбою за права жінок, благодійністю та підтримкою місцевих дизайнерів. За шейха Ману Аль Мактума принцеса Махра вийшла заміж у квітні 2023 року. Два місяці тому у подружжя народилася дочка.