На Київщині жінка влаштувала самопідпал під будівлею суду

Постраждалу госпіталізували з серйозними опіками.

скріншот з відео t.me/kyivregionpolice

У Білій Церкві Київської області жінка намагалася накласти на себе руки під будівлею місцевого суду. Вона підпалила себе, внаслідок чого отримала близько 70% опіків тіла. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

- 18 липня близько 16:00 працівники судової охорони помітили біля приміщення суду громадянку, яка обливала себе займистою речовиною. Охоронці намагалися зупинити її, але жінка підпалила себе, - йдеться у повідомленні.

У відомстві уточнили, що один із працівників суду намагався загасити вогонь за допомогою вогнегасника, але жінка вже встигла зазнати пошкоджень. Медики, що прибули на місце, діагностували 70% опіків тіла у постраждалої. Жінку доправили до лікарні, при госпіталізації вона перебувала у свідомості.

Попередньо поліціянти встановили, що причиною спроби вбити себе став конфлікт із колишнім чоловіком. Подружжя судилося щодо права на дитину. Слідчі порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 120 Кримінального кодексу "Доведення до самогубства". Винуватцеві загрожує обмеження волі терміном до 3 років чи позбавлення волі той самий термін.