Мінді Чен у новому сезоні "Емілі в Парижі" носитиме капелюх Ruslan Baginskiy

Героїня Парк Мінді Чен в одній із серій четвертого сезону з'явиться у головному уборі від українського дизайнера.

instagram.com/emilyinparis

Американська акторка Ешлі Парк знялася у серіалі "Емілі в Парижі" у капелюшку українського дизайнера. Героїня Парк Мінді Чен в одній із серій четвертого сезону з'явиться у головному уборі від бренду Ruslan Baginskiy. Про це стало відомо з кадрів, опублікованих на офіційній сторінці серіалу в Instagram.

- Усі погляди на "Емілі в Парижі" 4 сезон! Мінді в шапочці RB (Ruslan Baginskiy .- Авт.), - йдеться у пості бренду в соцмережах.

Судячи з кадрів, художники по костюмах вибрали для героїні Мінді прикрашену кристалами атласну шапочку Baker Boy Cap. На офіційному сайті бренду її вартість становить 17 019 гривень.

Бренд Ruslan Baginskiy був заснований дизайнером у 2015 році. Капелюхи Багінського носять співачки Мадонна, Кетті Перрі, Бейонсе, Ріанна, Леді Гага, Doja Cat, актриса Нікола Кохлан, моделі Белла Хадід та Кайя Гербер.

Ешлі Парк 33 роки. Вона стала відома після виходу на екрани серіалу "Емілі у Парижі". Акторка виконала роль Гретхен Вінерс у бродвейському мюзиклі "Погані дівчата", за який була номінована на премію "Тоні" за найкращу жіночу роль у мюзиклі. Вона також зіграла у серіалах "Вбивство в одній будівлі" та "Сварка". Зустрічається з колегою по серіалу "Емілі в Парижі" французьким актором Полом Форманом.