Закарпатець намагався проскочити контрольний пост та поранив ножем прикордонника

Агресивний порушник вступив у словесну перепалку із поліцейськими та прикордонниками.

facebook.com/zahidnuy.kordon?locale=uk_UA

На Закарпатті 61-річний житель села Буштино не зупинився на контрольному посту й намагався втекти від правоохоронців. Коли його авто заблокували, він вступив у словесну перепалку із поліцейськими та прикордонниками. А потім почав розмахувати ножем. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України - Західний кордон.

- Чоловік зачинився у салоні й почав крізь привідчинене вікно сперечатися з прикордонниками, називаючи їхні дії незаконними. Водночас водій намагався створити максимум дискомфорту іншим учасникам дорожнього руху, заблокувавши дорогу. Він сперечався з водіями та пасажирами інших транспортних засобів, викликав поліцію, а коли прибула слідчо-оперативна група, відмовився з нею спілкуватися, - йдеться у повідомленні.

Прикордонники намагалися затримати порушника силою, застосувавши сльозогінний газ. Однак водій не покинув салон автомобіля, а дістав ніж та постійно ним розмахував. Він відмовлявся від допомоги медиків швидкої допомоги і води, яку пропонували прикордонники, бо вважав, що вона отруєна.

Прикордонники майже три години намагалися затримати порушника. Врешті їм це вдалося, застосувавши фізичну силу та кайданки.

На затриманого прикордонники оформили адмінпротокол за порушення прикордонного режиму та злісну непокору прикордонникам. Також до Нацполіції надіслано повідомлення про виявлення у діях затриманого ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".