Лайма Вайкуле відповіла, чому вперше заспівала українською мовою

Трек українською Вайкуле записала не сама, а в дуеті з Миколою Трубачем.

instagram.com/laima_vaikule_official

Латвійська співачка Лайма Вайкуле пояснила, чому вперше у житті наважилася заспівати українською мовою. В інтерв'ю каналу "Дождь" артистка зізналася, що раніше виконувала композиції різними мовами за винятком української, тому вирішила оновити репертуар. За словами Вайкуле, спочатку вона боялася співати українською, проте тепер пишається тим, що у неї це вийшло.

- Я дуже боялася співати українською, бо це завжди страшно. Англійською, латиською, литовською, російською і навіть французькою ми співали, а українською я не співала. У чому щастя? У тому, що ми можемо бути різними і співати різними мовами. Я дуже рада і така горда! – зазначила зірка.

Артистка додала, що заспівати україномовну пісню їй запропонував композитор, ім'я якого вона називати не стала. Цей трек Вайкуле записала не сама, а в дуеті з Миколою Трубачем.

- Дуже гарна пісня. Я співатиму її разом із Миколою Трубачем. Я вже порепетирувала у Литві. Дуже гарна пісня! Думаю, це буде хіт, мені так сподобалося! Пісню мені запропонував композитор, я була у захваті! - уточнила Лайма.

З перших днів повномасштабної війни Вайкуле підтримала Україну і в інтерв'ю не раз наголошувала, що війська РФ запускають ракети по українських селах та містах, знищуючи "все живе". Артистка також відмовилася від гастролей у Росії та уточнила, що наразі навіть не припускає такої можливості. За її словами, нині вся Балтія має бути єдиною у позиції відносно війни проти України.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Щоденники Зірок! (@stars.diary90)