"Міс Всесвіт Україна-2024" стала 20-річна модель та волонтерка з Одеси

Переможницею конкурсу краси "Міс Всесвіт Україна-2024" стала 20 річна Аліна Пономаренко з Одеси.

Прес-служба

Переможницею конкурсу краси "Міс Всесвіт Україна-2024" стала 20 річна Аліна Пономаренко з Одеси. Про це Коротко про повідомили у пресслужбі конкурсу.

Дівчина закінчила Національний університет «Одеська юридична академія» за спеціальністю «Міжнародна юстиція та право», має великий досвід роботи моделлю. Стала «Міс Одеса»-2023 та увійшла до ТОП-10 міжнародного конкурсу Miss Supertalent-2023, що відбувся в Південній Кореї. Вона створила соціальну ініціативу «Дерево любові», яка спрямована на підтримку бабусь і дідусів міста Одеси, які потребують допомоги. Також Аліна Пономаренко бере участь у зборах коштів для закупівлі необхідних речей для військових та є донором крові. На інстаграм-блог красуні підписані майже 70 тисяч людей.

- Стати переможницею «Міс Всесвіт Україна» – це не просто про перемогу у конкурсі краси. Представляти Україну на «Міс Всесвіт» – велика честь для мене і можливість для нашої країни ще раз бути почутими. Про те, що відбувається в Україні, повинні чути навіть  зі сцен конкурсів краси. Моя мрія стати «Міс Всесвіт Україна» ґрунтується на прагненні служити своїй країні, підтримувати наших героїв та допомагати людям, яким потрібна підтримка. Це можливість реалізувати свою місію – робити світ добрішим, справедливішим і більш людяним, – розповіла Аліна Пономаренко.

З моменту повномасштабного вторгнення фінал конкурсу перейшов у онлайн формат без традиційного святкового нагородження. Відбір представниці від України проходив у режимі онлайн-співбесід.

У 2023 році переможницею "Міс Всесвіт Україна" стала співачка та модель з Києва Ангеліна Усанова. На "Міс Всесвіт" до ТОП-20 фіналісток дівчина не потрапила, але перемогла на конкурсі "Miss Eco International - 2024".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений МІС ВСЕСВІТ - УКРАЇНА (@missukraine_universe)