Суд арештував майно львівської адвокатки, тещі експрокурора Ільницького - Богдани Москви

У скандальної адвокатки конфіскували земельну ділянку, квартиру, авто та валюту.

Івано-Франківський міський суд арештував гроші та майно скандальної львівської адвокатки Богдани Москви, яку затримали за організацію схеми для ухилянтів. Тоді на горищі її будинку знайшли й оголошеного в розшук її зятя - експрокурора Ростислава Ільницького. Про це повідомляє LVIV.MEDIA.

Суд арештував мобільний телефон iPhone Pro Max 15 та валюту на майже 1,5 млн грн, які жінка мала при собі під час затримання. Також арешт наклали на автомобіль Toyota Land Cruiser, земельну ділянку та квартиру. Про це йдеться в ухвалах, оприлюднених у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Ухвали суду про арешт ще можна скасувати в апеляції. Адвокат Богдани Москви заперечував проти арешту автомобіля, бо її близьким він потрібен у повсякденному житті. Як аргументи він вказав, що чоловік підозрюваної має незадовільний стан здоров’я, донька вагітна, а мати Москви є пенсійного віку.

Також адвокат заперечував проти конфіскації мобільного телефону та частини грошей (9145 євро, 24918 доларів). Щодо телефона, то, на думку представника Богдани Москви, він вилучений із порушенням встановленого порядку, а щодо частини грошей, то вони нібито належать доньці Богдани Москви Роксолані - вона дала їй їх, аби та розрахувалася за меблі та поїхала за кордон купити дитячі речі.

Журналісти звернулись за коментарем з приводу арештованої готівки до Роксолани Москви, проте вона кинула слухавку, коли почула, що до неї телефонують журналісти. На подальші дзвінки жінка вже не відповідала.