Jerry Heil знялася для обкладинки ELLE та розповіла про життя на дві країни

Співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) знялася для digital-обкладинки журналу ELLE Україна.

Співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) знялася для digital-обкладинки журналу ELLE Україна. В інтерв'ю виданню артистка розповіла, що на підготовку до участі в "Євробаченні-2024" вона разом із alyona alyona витратила власні гроші.

- Музика — це наймʼякіша та найвишуканіша дипломатична мова, якою можна говорити про нашу країну з усім світом. Як можна заявляти, що вона не на часі, коли саме завдяки музиці ми закрили величезний збір для відбудови великокостромської гімназії, даючи безліч інтервʼю міжнародним виданням та медіаресурсам? Та й сам наш номер завдяки правильним художнім засобам, які застосувала наша режисер Таню Муіньо, це приклад мистецтва, яке несе глибокі сенси під красою. До того ж ми неодноразово розповідали, що на наш номер не було витрачено тієї суми, про яку писали ЗМІ. Щоб представити Україну на міжнародній арені, ми інвестували власні фінанси, - розповіла співачка.

Jerry Heil розповіла, що продовжує жити на дві країни - Україну та США, де навчалася у у музичному коледжі Берклі у Бостоні. 

- Це трохи фізично виснажливо, проте воно того варте, бо досвід, який я отримувала в Berklee, унікальний. Наразі працюю в Україні над проєктами, соціально важливими для нашої країни, тому я тут. І паралельно думаю, як повертатися до навчання і чи пробувати ще якийсь заклад. Люблю цей процес комунікації з академічною спільнотою за кордоном, бачу в цьому можливість привнести щось нове на український ринок, а нашим досвідом поділитися там — а нам є чим ділитися, - повідомила співачка.

Jerry Heil та alyona alyona представляли Україну на "Євробаченні-2024" у Мальме, де посіли третє місце.