Актор серіалів "Нюхач-2" та "Лист надії" Ігор Щербак помер у віці 68 років

Не стало українського артиста на 69-му році життя.

molodyytheatre.com

Український актор театру та кіно Ігор Щербак помер на 69-му році життя. Про смерть артиста повідомили у Молодому театрі, в трупі якого грав Щербак. Що стало причиною його смерті, наразі невідомо.

– Пішов у засвіти заслужений артист України Ігор Щербак. Колектив Молодого театру висловлює щирі співчуття родині актора. Ми будемо пам’ятати Ігоря як гарного друга й талановитого артиста, який завжди вмів створити навколо себе легку атмосферу творчості. Спочивай з миром, друже! Вічна тобі пам’ять! - йдеться у пості театру в соцмережах.

І. Щербак – заслужений артист України. Він народився 10 квітня 1956 року у Києві. У 1977-му закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. К. Карпенка-Карого (наразі Національний університет ім. Карпенка-Карого), навчався на курсі В. Биковця. Працював у Київському театрі оперети. 1981 року почав працювати у київському Молодому театрі. Українським глядачам знайомий за ролями у проєктах "Нюхач-2", "Лист надії" "Центральна лікарня" "Швидка допомога" та "Повернення Мухтара-4". Щербак також займався дубляжем і озвученням. Його голосом говорять персонажі у проєктах "Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички" "Перший месник", "Оз: Великий і могутній" "Одинокий рейнджер" "Залізна людина-3".