Віра Брежнєва відвідала центр протезування та реабілітації Superhumans у Львові

Зірка показала кадри  із центру в соцмережах.

instagram.com/ververa

Співачка Віра Брежнєва під час чергового візиту до України відвідала національний медичний центр із протезування та реабілітації Superhumans у Львові. Артистка пройшла коридорами центру і більше дізналася про місію лікарів, які надають можливості для відновлення поранених захисників та їхнього повернення до повноцінного життя. Про це вона розповіла в Instagram, показавши кадри із центру.

- Місце натхнення та всесвіт супер людей. Superhumans – найбільший центр протезування та реабілітації в Україні.  Абсолютно безкоштовний для всіх пацієнтів. Його створили мої неймовірні друзі з крутою командою. І продовжують робити можливим неможливе. Всього за рік з моменту відкриття центру в ньому протезували вже більш 500 людей будь якого віку. І після якісної реабілітації вони мають змогу повернутися до повноцінного життя. Для цього вони вчаться наново ходити, жити, стрибати та танцювати. Superhumans це тріумф людської волі та сили. Це не про втрачені кінцівки, а про відновлення можливостей. Як важливо, особливо за таких складних часів - створювати, будувати, йти далі. «Не важливо, скільки разів ти падаєш, важливо, скільки разів ти встаєш». Встаєш і йдеш далі. Тому що життя продовжується. І його треба ЖИТИ, – зазначила виконавиця.

На початку повномасштабної війни співачка припинила будь-яку співпрацю з країною-терористом, засудила вторгнення РФ в Україну та разом із волонтерами збирала допомогу українцям. Через антивоєнну позицію зірка потрапила до "чорного списку" артистів, пісні яких у Росії рекомендується заборонити до виконання, а концерти - заблокувати. У жовтні 2020 року Брежнєва підтвердила, що розлучилася з композитором Костянтином Меладзе, за якого вийшла заміж у 2015 році. 42-річна артистка має двох дітей – старшу доньку Софію від стосунків з Віталієм Войченком та 14-річну Сару від українського бізнесмена Михайла Кіпермана.

Перший медичний центр із протезування та реабілітації Superhumans був відкритий у Львові у квітні 2023 року, а на початку 2025-го такий же центр відкриють в Одесі. Це стало можливим завдяки підтримці донорів та благодійників. У серпні 2022 року стало відомо, що перша леді України Олена Зеленська обійме посаду члена правління спеціалізованої клініки з протезування.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vera Brezhneva (@ververa)