Члени королівської родини привітали королеву-консорт Каміллу з 77-річчям архівними фото

На честь дня народження королеви Камілли члени королівської родини опублікували в соціальних мережах її нові портрети.

Hollie Adams - Pool/Getty Images

Дружині короля Чарльза ІІІ королеві Каміллі сьогодні, 17 липня, виповнилося 77 років. На честь свята Букінгемський палац опублікував у соцмережах нові портрети королеви з підписом "Вітаємо Її Величність Королеву з днем ​​народження сьогодні!".

За традицією, в цей день у Великій Британії військові запустять гарматні салюти. Цього року вони пройдуть після пострілів, що символізують початок відкриття державного парламенту. Також будуть зроблені постріли біля лондонського Тауера. Про це пише Daily Mail.

До привітань королеви Великобританії приєдналася родина принца та принцеси Уельських. У соцмережах подружжя поділилося фотографією Її Величності в саду будинку в Рейміллі у Вілтширі. Знімок був зроблений Кейт Міддлтон на честь 75-річчя Камілли два роки тому і потрапив на обкладинку журналу Country File, номер якого королева Камілла випустила як запрошений редактор.

Камілла Паркер Боулз (у минулому герцогиня Корнуольська – Авт.) народилася 17 липня 1947 року. Вона вийшла заміж тоді принца Уельського Чарльза у 2005 році після більш ніж 30-років стосунків. Після смерті королеви ІІ Камілла зійшла на престол разом з чоловіком у травні 2023 року.