Актор Дар'юш Есламі помер у віці 24 років

Смерть актора підтвердила його мама, заявивши, що довгий час син мав проблеми з серцем.

instagram.com/dariusheslami

Український актор театру та кіно Дар'юш Есламі помер у віці 24 років. Сумну новину 16 липня повідомили у соцмережах "Театру на Подолі", де працював артист. Що стало причиною смерті наразі невідомо.

- Сьогодні (16 липня – Авт.) зупинилося серце нашого актора Дар'юша Есламі. Щирі співчуття рідним та близьким, - йдеться у повідомленні.

Мама Дар'юша Глафіра Віталіївна в соцмережах залишила під фото сина зворушливий коментар, де зізналася, що не уявляє свого життя без нього. Вона також підтвердила, що в актора довгий час були проблеми із серцем.

- Не могла надивитись на тебе, не могла надихатися тобою, постійний "дефіцит тебе" відчувала, боялася вголос і публічно тобою пишатися, щоб не "злякати", як я була щаслива твоїм успіхам і перемогам... Я пишаюся тобою, моя найбільша любов всього мого життя! Добріше за твоє серце, хоч і таке хворе, я не знаю...Як нам тепер жити без тебе!? – написала мама актора.

Дар'юш Есламі закінчив Київський національний університет театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого. У 2023-му вступив до аспірантури та працював над творчим проєктом під керівництвом Богдана Бенюка.  Працював у трупі "Театру на Подолі", де грав у таких виставах, як "Незнайомка", "Сон літньої ночі", "Комедіанти", "Шановні божевільні". Також артист встиг знятися у кількох проєктах: "Заряджені", "Опер за викликом" та "Слуга народу".