Аліна Шаманська відреагувала на виїзд за кордон ексчоловіка Руслана Ханумака

Блогерка Аліна Шаманська заявила, що розлучена з Русланом Ханумаком та не має відношення до його рішень.

Блогерка Аліна Шаманська вкотре заявила, що розлучена з Русланом Ханумаком та не має відношення до його рішень. Так вона прокоментувала хейт через виїзд Ханумака до США у той час, як чоловікам від 18 до 60 років виїзд заборонено через мобілізацію.

- Офіційно повідомляю: я давно розлучена з Р.Ханумаком. Жодних стосунків, окрім спільного батьківства з ним немаю. До його діяльності, рішень та дій - немає жодного відношення. Буду щиро вдячна, якщо люди перестануть ототожнювати моє ім’я з ним. Дякую, - заявила Шаманська.

За словами Шаманської, у Ханумака з'явилися нові стосунки ще до офіційного розлучення, і зараз він продовжує в них перебувати. Згідно зі скріном опублікованого документа, пара розлучилася 26 лютого 2024 року.

3 липня Ханумак повідомив, що полетів до США, де зараз живе його син від Шаманської. 5 липня він пояснив, що зміг виїхати, тому що має відстрочку до листопада 2024 року за станом здоров'я. Згодом Ханумак видалив пост із роз'ясненнями.

Аліна Шаманська після повномасштабного вторгнення живе на дві країни: Україну та США. Наразі блогерка знаходиться в Києві, а її син в Америці.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Аліна Шаманська (@shamankaa)