Зірка "Ми - Міллери" Емма Робертс виходить заміж

У соцмережах артистка похвалилася обручкою.

instagram.com/emmaroberts

Американська актриса Емма Робертс, яка зіграла роль Кейсі у фільмі "Ми - Міллери", виходить заміж. Обранцем артистки став колега Коді Джон. Радісною новиною про заручини пари Робертс поділилася в Instagram, опублікувавши знімок закоханих, на якому вона похвалилася обручкою.

- Викладаю це тут, доки моя мама не розповіла всім, - підписала кадр Емма.

Підпис Робертс це посилання на пост її матері Келлі Каннінгем, яка на початку цього року, не попередивши її, виклала в соціальні мережі кадр із сином Емми.

Емма та Коді разом близько двох років. Пара познайомилася завдяки спільним друзям. Актори почали зустрічатися у 2022-му і напередодні Нового року підтвердили свій роман у соцмережах. До стосунків із Джоном зірка зустрічалася з Еваном Пітерсом, з яким познайомилася на зйомках фільму "Дорослий світ". Пара розірвала заручини у 2019-му після семи років стосунків. Того ж року актриса познайомилася з Гарретом Хедлундом, від якого в грудні 2020 року народила сина Роудса Роберта. Закохані розійшлися у січні 2022-го.

Еммі Робертс 33 роки. Вона дочка актора Еріка Робертса та племінниця Джулії Робертс. Стала відомою після ролі Едді Сінгер у телесеріалі "Не така". Також знімалася у таких фільмах, як "Оторва", "Крик 4", "Ми - Міллери", "Нерв" та серіалі "Американська історія жахів".