Музикант Микола Пацюк показав зруйновану квартиру після російського ракетного обстрілу Києва

Пацюк виклав фото та відео, на яких знято руїни його будинку в Шевченківському районі столиці.

instagram.com/pacuuuk

Інді-музикант Микола Пацюк показав наслідки ракетного удару російських окупантів  по його будинку. Квартира артиста постраждала внаслідок "прильоту" у Київі. В Instagram Пацюк виклав фото та відео, на яких знято руїни його будинку у Шевченківському районі столиці. Квартира співака зруйнована, а машина згоріла під час вибуху. Сам Микола розповідав, що він дивом залишився живим завдяки тому, що був у коридорі та вибрався з-під завалів після ракетного удару.

- Втратили будинок, але не втратили одне одного. Втратили машину, але лишилися живі. Життя починається із чистого листа. Дякую всім небайдужим за допомогу. Дякую кожному за слова підтримки. Дуже складно, дуже боляче, але ми намагаємось триматися, – поділився музикант.

Виконавець також попросив підписників про допомогу та відкрив збір коштів на те, щоб відновити житло.

- Потрібно багато, потрібний автомобіль, ви можете нам дуже допомогти задонатив та поширивши збір у себе. Нам дуже незручно просити, проте чи не єдина можливість якось пройти ці випробування. Обіймаємо всіх, – уточнив він.

Микола Пацюк родом із міста Коцюбинського Київської області, йому 21 рік. Раніше випускав музику у стилі абсурдного панку та ню-металу, а зараз записує пісні в інді-рок стилі. У 2019 випустив альбом треків "Беье???", а з 2023-го по 2024-й записав ще три альбоми. Найвідоміші треки артиста видавництва ПОТОП: "Ранок починається не з кави", "Інтертоп", "1%".

8 липня країна-окупант завдала низки потужних ракетних ударів по Україні. В результаті російської атаки загинули 38 людей, з них 33 у Києві, серед яких 4 дитини. Росія також ударила по лікарні "Охматдит". Там загинули 2 особи, ще 32 постраждали. Через дві доби в лікарні помер хлопчик, який на момент ракетного удару перебував у критичному стані у відділенні реанімації.