У Польщі підлітки побили 17-річного українця – у нього поранення мачете

Нападників затримали.

Монитор-press.info

У польському Кракові група людей жорстоко побила 17-річного українця.  У потерпілого серйозні поранення – нападники відрубали йому палець руки та поранили голову мачете. 15 липня нападників затримали, пишуть «Gazeta Krakowska» та сайт краківської поліції. 

Сам напад стався 10 липня. До компанії з 6 людей, яка відпочивала біля водойми, підійшли 4 чоловіки. Під час сутички постраждав 17-річний громадянин України – його поранили мачете.  Наразі він перебуває у лікарні, а отримані травми не загрожуть його життю. 

У поліції наголосили, що коли на місце інциденту прибули правоохоронці, нападники вже втекли. Поліціанти почали вивчати матеріали з камер відеоспостереження, що дозволило виявити особистості нападників.

Серед затриманих - 15-річний мешканець Кракова, який раніше вже був помічений у порушенні закону, та хлопці 16 та 17 років. Найстарший з них перебував у розшуку, адже втік з Молодіжного виховного осередку в  Горлицях. 

Усім трьом висунуто підозру в участі у побитті з застосуванням небезпечного інструменту.  Також обвинувачення у нанесенні тілесних ушкоджень висунули  найстаршому нападнику.