Ада Роговцева розповіла, як відсвяткує 87-річчя, та оголосила збір донатів на допомогу військовим

З нагоди дня народження Ада Миколаївна оголосила збір коштів на машину побратимам її зятя на фронті.

instagram.com/ada_rogovtseva

Українська актриса Ада Роговцева 16 липня святкує день народження – артистці виповнилося 87 років. Напередодні свята зірка зізналася у соцмережах, що проведе свято на роботі. Цього дня у неї заплановано спектакль у "Жовтневому палаці" у Києві.

- Завтра мені виповниться 87 років. Число лякає, але і воно не виправдання для бездіяльності. Завтра я гратиму для вас. На сцені Жовтневого разом зі Свєтою Орліченко ми гратимемо «Схоже на щастя». І звичайно ж лячно в цю спеку починати виставу в пальті з лисячим коміром. Але я певна, що грати виставу в пальті навіть у 87 легше, аніж в броніку та касці тримати бій, - зазначила в Instagram Ада Миколаївна.

З нагоди дня народження Роговцева також оголосила збір коштів на машину побратимам її зятя на фронті. Допомогти донатом можна, перейшовши за посиланням.

- Вчора був поранений побратим мого зятя, доброволець, медик, який на евакуації потрапив під обстріл. За три дні до того так само на евакуаціі ворожий дрон скинули на їхню машину і вона згоріла вщент.
Зараз Микита в лікарні, дякувати Богові поранення не важке, і на щастя всіх поранених, яких він забирав, таки вдалося витягти і довезти живими! У нас з вами є можливість зібрати на машину для пораненого медика Микити, поки він підлікується. Не приносьте квітів, прошу вас! Ваші квіти можуть прорости допомогою бойовим медикам. І всі, хто має бажання привітати мене - прошу! Донат на машину для бойових медиків найкращий подарунок мені на 87-річчя! – написала актриса.

Роговцева відома ролями у фільмах "Лісова пісня"(1961), "Салют, Марія!"(1970), "Чоловіки є чоловіки"(1985), "Вічний поклик"(1973), "За два кілометри від Нового року"(2004). Ада Миколаївна є Героєм України (2007), народною артисткою СРСР (1978) та лауреатом Державної премії України імені Олександра Довженка (2017).

Артистка була одружена з актором Костянтином Степанковим, від якого народила двох дітей. Єдиний син Ади Миколаївни помер від раку у 49 років, через вісім років після смерті батька. У актриси троє онуків – Дарина Степанкова від сина Костянтина, а також Матвій та Олексій від дочки Катерини.