В Одесі нетверезий чоловік показував військовослужбовцям ТЦК непристойні жести

Перехожого силою заспокоїли поранені військові, які знаходились поряд.

ілюстративне facebook.com/Vinobltck

В Одесі нетверезий чоловік напав на групу військовослужбовців — бажав смерті, лаявся, показував непристойні жести та кидався із кулаками. Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь" Сухопутних військ ЗСУ.

- Сьогодні (15 липня.- Авт.) в Одесі перехожий, побачивши військовослужбовців ТЦК, почав гучно лаятися та показувати непристойні жести. Недалеко від військових ТЦК знаходились воїни, які проходять лікування у шпиталі. Почувши це, вони підійшли до громадянина та ввічливо попросили заспокоїтися. На це нетверезий чоловік відповів ще більшими погрозами, побажаннями смерті та почав кидатися із кулаками на військовослужбовців, — заявили в ОК "Південь".

Поранені військові змушені були чинити опір та заспокоїти громадянина. Військовослужбовці ТЦК участь у конфлікті не брали, зазначили в оперативному командуванні.

В ОК "Південь" підкреслили, що більшість військовослужбовців ЗСУ — мобілізовані громадяни,  які збивають ракети, знищують окупантів та топлять ворожий флот.

- Образа військовослужбовців має жорстко каратися. Хто хоче продемонструвати свою сміливість — чекаємо у лавах української армії. Саме там зараз знаходяться хоробрі чоловіки, — заявили в командуванні.