Зірка "Усі жінки - відьми" Шеннен Доерті розлучилася з чоловіком за день до смерті

Артистка підписала заяву про відмову від подружньої підтримки та документи про розірвання шлюбу без суперечки 12 липня.

Angela Weiss/Getty Images

Зірка серіалу "Усі жінки - відьми" Шеннен Доерті погодилася оформити розлучення із колишнім чоловіком Куртом Ісварієнком за кілька днів до своєї смерті. За даними отриманих People судових документів, артистка підписала заяву про відмову від подружньої підтримки та документи про розірвання шлюбу без суперечки 12 липня, всього за день до своєї смерті.

- Сторони уклали письмову угоду щодо їхнього майна та прав на шлюб чи громадянське партнерство, включаючи аліменти, оригінал якої передається або вже було передано до суду, - йдеться у документах.

У свою чергу Ісварієнко підписав документ наступного дня, 13 липня, коли Доерті не стало.

Шеннен і Курт одружилися у жовтні 2011 року, а через 12 років пара розлучилася зі скандалом. У своєму подкасті "Давайте прояснимо з Шеннен Доерті" артистка зізналася, що причиною розлучення пари стала невірність колишнього коханого. Акторка дізналася про зраду чоловіка напередодні операції з видалення пухлини в мозку.

Через рік зірка зажадала від Ісварієнка щомісячної виплати у розмірі 15 343 доларів, а також покриття всіх її судових витрат і послуг адвоката. Доерті стверджувала, що ексчоловік свідомо затягує процес розлучення, сподіваючись, що вона його не переживе. У відповідь адвокат Ісварієнко заявив, що пропонував акторці мирову угоду в жовтні 2023 року, проте сама Шеннен спростувала його слова. Дітей у пари не було.

Шеннен Доерті померла після дев'яти років боротьби з раком грудей і ускладнень, що виникли через нього. Їй було 53 роки. Вперше про свій діагноз актриса розповіла у 2015-му. У 2017 році хвороба перебувала у стані ремісії, а  2019 року повернулася. У 2023 році Шеннен Доерті повідомила, що знову проходить курс променевої терапії через те, що рак поширився на мозок, а пізніше лікарі виявили у неї метастази в кістках.