Гайтана під час війни виступила у Киргизстані з російськомовними піснями

На концерті у Бішкеку артистка виконала російськомовні хіти та нарвалася на критику українців.

instagram.com/gaitanamusic

Співачка Гайтана обурила користувачів соцмереж виступом з російськомовними піснями в Бішкеку. Кадрами з концерту зірки, який пройшов у столиці Киргизстану 11 липня, поділилися глядачі у соцмережах. Про це пише "Музвар".

Ба більше, в описі до афіші концерту було вказано лише найпопулярніші російськомовні пісні Гайтани, такі як "Он мой волшебник", "Самый лучший", "Кто я для тебя", хоча в її репертуарі є чимало українських хітів. Сама артистка поки що ніяк не прокоментувала скандал.

У 2016 році Гайтана призупинила пісенну кар'єру, а з початку повномасштабної війни в Україні рідко з'являється у медіаполі та приховує своє місцезнаходження. Після повномасштабного вторгнення РФ зірка опублікувала кілька постів із синьо-жовтим прапором на підтримку нашої країни, але публічно не засудила дії російських окупантів.

У червні цього року співачку також розкритикували у соцмережах через публікації постів російською мовою. У відповідь Гайтана заявила, що хоче, щоб усі підписники розуміли її повідомлення. А на зауваження, що своїм вибором вона продовжує "толерувати мову ворога та русифікувати суспільство", Гайтана уточнила, що "всі мови світу мають скелети у шафі". Пізніше співачка опублікувала новий пост українською, в якій закликала людей не сваритися через мову, а "спілкуватися мовою кохання".

З 2017-го виконавиця одружена з музикантом та продюсером Алексом Ессамі. У подружжя є семирічна дочка Сапфір-Ніколь.