Сирський зустрівся з французьким філософом Бернаром-Анрі Леві

Бернар-Анрі Леві, розповідаючи про зустріч з головнокомандувачем ЗСУ, згадав цитату Черчилля.

t.me/osirskiy

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський зустрівся з французьким філософом Бернаром-Анрі Леві. Про це Сирський повідомив у своєму телеграм-каналі.

- Поговорили із Бернаром-Анрі Леві. Використовуємо кожну можливість, щоб розповісти про нашу боротьбу. Історія пишеться зараз. Дякую Вам, пане Бернар, за велике серце, яке любить Україну! Завдяки вашому мистецькому таланту світ дізнається про події в Україні, - написав він та опублікував спільну світлину. 

Бернар-Анрі Леві написав у своєму акаунті у X, що для нього було великою честю зустрітися з головнокомандувачем ЗСУ на полі бою. 

- Черчилль сказав: «Ніколи ще в історії людських конфліктів так багато не були так сильно зобов'язані стільком небагатьом». В Україні поряд із вашими відважними командирами ви один із цих небагатьох чоловіків, - заявив французький філософ.

Зустріч Олександра Сирського та Бернара-Анрі Леві пройшла на тлі звинувачень народного депутата, члена комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яни Безуглої. У своєму фейсбуці вона назвала Сирського “злочинцем” і заявила, що кожен день його перебування на посаді знижує боєздатність України та вбиває людей.