Киянка, на весіллі якої виступали Монатик та Галкін, запевнила, що підтримує Україну та засуджує війну

Дівчина спробувала виправдатися за помпезне весілля, запевнивши, що любить Україну та збирається повертатися на батьківщину.

instagram.com/_terskaia

Киянка Ангеліна Терська, яка стала фігуранткою скандалу, відсвяткувавши пишне весілля на озері Комо, на якому гостей розважали співак Дмитро Монатик та гуморист Максим Галкін, відреагувала на хейт. Вона наголосила, що вони з чоловіком не політики та не чиновники і мають право на весілля. При цьому, за її словами, вони підтримують Україну та засуджують війну. Про це дівчина написала у своїх соцмережах.

- Ми не зірки, не держслужбовці і навіть не їхні діти, не блогери з мільйонною аудиторією, не живемо зараз в Україні, весілля святкували НЕ на території України, підтримуємо Україну (якщо не зрозуміло, то перегляньте історії у збережених – подбала про це заради вас ), засуджуємо війну, ненавидимо росію, донатимо, віримо в Україну та плануємо повернутися. То які до нас запитання?), - написала Терська.

Вона здивувалася такій широкій увазі до свого весілля і порадила телеграм-паблік перевіряти інформацію перед публікацією. Вони писали, що вілла належить представникам РФ, проте ця інформація так і не підтвердилася. Після скандалу представники Монатика заявили, що громадян країни-окупанта на заході не було, а Максим Галкін вже давно отримав громадянство Ізраїлю.