63-річний Едді Мерфі одружився з коханою через шість років після заручин

Для 63-річного Мерфі це другий шлюб, а Батчер - перший.

Amy Sussman/Getty Images

Американський актор Едді Мерфі одружився зі своєю коханою, австралійською моделлю Пейдж Батчер через шість років після заручин. Пара пов'язала себе узами шлюбу у вівторок, 9 липня, на невеликій церемонії в Ангільї у присутності родини та близьких друзів. Про це повідомляє People.

Наречена йшла під вінець у білій сукні з мереживом від ізраїльського дизайнера Міри Цвіллінгер, а артист – у костюмі від Brioni.

Для 63-річного Мерфі це другий шлюб, а Батчер - перший. Пара почала зустрічатися у 2012 році, а через чотири роки у них народився первісток. У подружжя двоє дітей: 8-річна дочка Іззі Уна та 5-річний син Макс Чарльз. Мерфі називають найбагатодітнішим батьком у Голлівуді. У актора також є п'ятеро дітей від шлюбу з Ніколь Мітчелл та ще троє від різних подруг, у тому числі від солістки Spice Girls Мел Бі. Найстаршій дитині Мерфі зараз 34 роки.

Мерфі - один із найпопулярніших акторів-коміків 1980 - 1990-х років. Він номінант премії "Оскар" за роль у фільмі "Дівчата мрії", володар нагород "Греммі" та "Еммі", лауреат двох "Золотих глобусів". Найвідоміші фільми за його участю: "Поліцейський з Беверлі-Хіллз", "Помінятися місцями", "Бумеранг", "Святоша", "Доктор Дуліттл".