У Запорізькій області водій збив військового та залишив його вмирати на дорозі

Зловмисник навіть не намагався надати допомогу пішоходові.

facebook.com/vkgunpzp

У Запоріжжі водій автомобілем Toyota збив військовослужбовця. В результаті постраждалий помер на місці, а злочинець втік. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

- 12 липня близько 21:35 на вулиці Богдана Хмельницького смт. Камишеваха невідомий водій автомобіля "Toyota Hilux" скоїв наїзд на військовослужбовця, коли той йшов узбіччям дороги у попутному напрямку руху. Водій, не зупиняючись, залишив місце події. Від отриманих травм пішохід помер на місці, - йдеться у повідомленні.

Поліція оголосила водія у розшук, але поки що знайти його не вдалося. У зв'язку з цим правоохоронці звернулися до громадян допомогти у пошуках винуватця загибелі військового, аби притягнути його до відповідальності.

- Поліціянти докладають усіх зусиль для розшуку автомобіля, що має характерні механічні пошкодження, зокрема, відсутній передній бампер та пошкоджено ліве бічне дзеркало. Закликаємо всіх, хто міг бути свідком події або може надати будь-яку інформацію про місцеперебування автомобіля “Toyota Hilux” темного кольору з пошкодженнями, повідомити за номером: +38(061)-434-19-16 або 102, - наголосили у відомстві.