Максим Чмерковський втретє став батьком

У танцюриста та його дружини Пети Маргатройд народився третій син.

Phillip Faraone/Getty Images

Головний герой першого сезону реаліті-шоу "Холостяк" хореограф Максим Чмерковський втретє став батьком. У танцюриста та його дружини Пети Маргатройд народився син. За словами Максима, після початку потуг хлопчик з'явився на світ за 47 секунд. Радісною новиною Чмерковський поділився у соцмережах, опублікувавши перший знімок із дружиною, яка тримає новонародженого на руках.

- Він офіційно виселений від своєї мами і він такий милий! Подробиці пологів будуть пізніше, а поки ми хочемо повідомити вам, що у мами та малюка все добре, а пологи зайняли близько 47 секунд! Рівне одне натискання! Також дякую всім за чудові повідомлення, які ми отримали. Це багато означає і дуже цінно, – зазначив хореограф у Instagram.

Чмерковський та Маргатройд разом з 2012 року. Пара зіграла весілля у 2017 році. Подружжя вже виховує 7-річного Шайю Олександра, а також однорічного Ріо.

Максим Чмерковський родом з Одеси, живе у США з 1994 року. Чемпіон світу з латиноамериканських танців та переможець американського шоу Dancing with the Stars на каналі ABC. Українським глядачам Макс відомий як герой першого сезону реаліті "Холостяк", ведучий шоу "КУБ", суддя проектів "Танці зі зірками" на 1+1 та "Танці" на СТБ.