MONATIK прокоментував виступ на весіллі українців в Італії, яке провів Галкін

Представниця артиста наголосила, що на весіллі не були присутні росіяни, а гостями свята були виключно українці.

instagram.com/monatik_official

Співак Дмитро Монатик (MONATIK) прокоментував виступ на весіллі українців в Італії, ведучим якого був російський гуморист Максим Галкін. У коментарі інтерв'юеру Аліні Доротюк представниця артиста зазначила, що співак погодився заспівати для молодят у свій єдиний вихідний між концертами європейського благодійного туру. За її словами, музикант виступав і спілкувався з гостями українською мовою.

- Цього місяця в нас був благодійний тур США та Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі і можливість примножити збір. Наречені - з України, організатори - з України. Діма погодився зробити цей виступ у свій вихідний. Звітність про донати, звичайно, буде після нашого повернення 15 липня до Києва (після чергового благодійного концерту в Лімасолі). Одразу ж підібʼємо підсумки і опублікуємо їх.
З приводу брехні щодо мови виконання. Діма жодного слова російською мовою зі сцени не сказав! Його позиція чітка: він не виступає і не виступатиме мовою окупанта і агресора - Росії, - запевнила представниця співака.

Представниця артиста також наголосила, що на весіллі не були присутні росіяни, а гостями свята були виключно українці. Водночас, коментуючи роботу MONATIK на одному торжестві з Галкіним, у команді співака уточнили, що ведучий має громадянство Ізраїлю, але проводив свято українською.

- З приводу ведучого вечора - наскільки нам відомо, Максим не росіянин, а отримав громадянство Ізраїлю. Захід проводив українською та співав українські пісні, - підсумувала представниця співака.

Йдеться про весілля українців на віллі острова Комо в Італії, якою з 2013 року володіють росіяни. Наречена Ангеліна опублікувала у соцмережах кадри з урочистості, де Галкін виконує для гостей кілька україномовних пісень, зокрема "Одна калина" Софії Ротару, "Смерека" Любомира Якима та "Золото Карпат" Степана Гіги, а також відео виступу MONATIK. За підрахунками видання "Високий замок", вартість такого свята становила близько мільйона євро.