Галкін та MONATIK виступили на весіллі української пари на озері Комо

За підрахунками вартість свята склала близько мільйона євро.

Російський гуморист Максим Галкін виступив на весіллі української пари на березі італійського озера Комо. Урочистість відбулася напередодні на одній із найдорожчих вілл у цьому регіоні - віллі Бальбяно, якою з 2013 року володіють росіяни. Кадри з весілля наречена Ангеліна Терська опублікувала у сторіс Instagram.

За даними місцевих ЗМІ, раніше вілла належала текстильному промисловцю з Комо Мікеле Канепа, але він продав її дівчині, яка переїхала з Москви до цього регіону. Тижнева оренда маєтку сьогодні становить 132 тисячі євро, а оренда на день - 19 тис. євро.

Максим Галкін, ймовірно, був ведучим на святі. На кадрах у соцмережах видно, що шоумен виконав для гостей кілька україномовних пісень, зокрема, "Одна калина" Софії Ротару, "Смерека" Любомира Якима та "Золото Карпат" Степана Гіги, а також зачитав вірш та жартував про "пароль" українця: паляниця, "Укрзалізниця", полуниця і т.д. Як пише джерело, гонорар Максима Галкіна - від 100 тисяч євро, не враховуючи зірковий райдер. Окрім телеведучого на весіллі також виступив співак MONATIK, чий гонорар становить – 20-30 тисяч доларів.

На увагу заслуговує і образ нареченої. У день весілля дівчина приміряла прикраси Bvlgari, орієнтовна вартість яких близько 180 тисяч євро, а також змінила кілька нарядів. Одна з них – сукня від українського дизайнера Івана Фролова (близько 5 тисяч євро). За підрахунками "Високого замку", вартість свята склала близько мільйона євро.

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="kp_in_ua/14573" data-width="100%"></script>