Еміне Джапарова прокоментувала скандал з Боголюбовим та подала у відставку з МЗС

Дипломатка заявила, що події навколо неї та її родини є "маніпулятивними та несправедливими".

Постійна представниця України при міжнародних організаціях у Відні Еміне Джапарова написала заяву на звільнення з Міністерства закордонних справ. Дипломатка опосередковано прокоментувала скандал з незаконним виїздом за кордон її чоловіка олігарха Геннадія Боголюбова. Про це дипломатка написала у Фейсбуці.

- Я маю, як і більшість з вас, професійне та приватне життя. Останнє я ніколи не робила надбанням публічності. Події, які розгорнулися навколо мене та моєї родини, нажаль, є маніпулятивними та несправедливими. Тому наразі мої зусилля спрямовані на убезпечення себе та своїх дітей. Я також прийняла для себе рішення не залишатися в системі МЗС та ініціювати свою відставку. Відповідну заяву я направила на імʼя міністра Д. Кулеби. Для тих, хто знає мене та може почути: Я не порушувала закон. Я не використовувала службове становище для досягнення приватних інтересів, - написала Джапарова.

За словами дипломатки, події навколо неї та її родини є "маніпулятивними та несправедливими". Тому Джапарова вирішила спрямувати зусилля на убезпечення себе та своїх дітей, молодшій з яких зараз три місяці.