Росіяни скинули вибухівку на рятувальників, які ліквідовували наслідки попереднього обстрілу Херсонщини

На щастя, вогнеборці встигли піти в укриття і ніхто не постраждав.

t.me/mvs_ukraine/39777

Вранці 11 липня окупанти черговий раз вдарили по Херсонщині. Цього разу на території Білозерської територіальної громади вони навмисно скинули вибухівку на рятувальників, які приїхали ліквідовувати наслідки попереднього обстрілу. Про це повідомляє МВС.

- На території Білозерської територіальної громади через ворожий обстріл виникла пожежа, яку приїхали ліквідовувати вогнеборці. Але окупанти навмисно скинули вибухівку на них. Рятувальники встигли зайти у безпечне місце і ніхто не постраждав, - йдеться у повідомленні.

Загалом минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами на Херсонщині опинилися понад 20 населених пунктів, повідомляють в обласній військовій адміністрації. Російські військові поцілили в об'єкт критичної інфраструктури, адмінбудівлю, агропромислові підприємства. Під вогнем були і житлові квартали населених пунктів області, зокрема поцілили в багатоповерхівку та 14 приватних будинків. Пошкоджено складське приміщення, господарська споруда та автомобілі. Через російську агресію одна людина загинула, ще двоє дістали поранення.