Брайан з серіалу "Альф" помер за дивних обставин у віці 46 років

Артиста знайшли мертвим у власному автомобілі на стоянці біля відділення банку.

instagram.com/benji_gregory

Американський актор Бенджі Грегорі, який зіграв Брайана Таннера в комедійному серіалі "Альф", помер у віці 46 років. Артиста знайшли мертвим у власному автомобілі на стоянці біля відділення банку у місті Пеорія, штат Арізона. Трагедія сталася ще 13 червня. Про це рідна сестра актора повідомила TMZ.

Що стало причиною його смерті, встановлюють судмедексперти. За словами сестри актора, багато років артист страждав на депресію, біполярний розлад і мав проблеми зі сном, через що у нього було безсоння. Рідні Грегорі припускають, що в день смерті він просто заснув в авто та загинув, спіймавши тепловий удар. Поруч із ним слідчі також знайшли мертвим його домашнього улюбленця – собаку Ганса.

Бенджі Грегорі дебютував у кіно у віці півтора року у серіалі "Фантастичний гостров", потім отримав роль Брайана Таннера у проєкті "Альф", який зробив його знаменитим. Його також знають за ролями в серіалі "Породисті цуценята", "Мерфі Браун", "Острів фантазій", "Команда А", "Ті Джей Гукер", "Дивовижні історії", "Сутінкова зона". Після закінчення зйомок в "Альфі" Бен не продовжив акторську кар'єру, а вступив до Академії мистецтв у Сан-Франциско і проходив службу у військово-морських силах США, з якої був звільнений за станом здоров'я.