Голова правління ОПОРА Айвазовська спростувала 100% бронь організації від мобілізації

З 22 членів організації бронь отримали лише чотири чоловіки та одна жінка.

facebook.com/olga.ajvazovska

Голова правління Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська спростувала інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що організація отримала бронь від мобілізації для 100% її співробітників. За її словами, броню від служби з 22 співробітників отримали лише п'ять. Про це вона написала у своїх соцмережах.

- Сьогодні багато хто поширив інформацію про бронювання 100% працівників низки програм міжнародної технічної допомоги та організацій, серед яких і ОПОРА. Хочу відповідально заявити, що інформація представлена ​​некоректно і зважаючи на все, свідомо в маніпулятивній формі. По-перше, мати право та забронювати всіх працівників – дві великі різниці. У нас заброньовано 4 особи та 1 жінка з 22 штатних працівників. Голова організації Олександр Неберікут служить з 2022 року, як і багато керівників відокремлених підрозділів. Я виступала і виступаю прихильницею позиції, що без ЗСУ нам не вистояти, а сили оборони – сили та засоби, невід'ємною частиною чого є люди, – зазначила вона.

Айвазовська наголосила, що серед її оточення багато військовослужбовців, крім того, із перших днів війни українські війська поповнив її чоловік. Вона також додала, що найближчим часом організація відкриватиме вакансії для ветеранів та людей з інвалідністю.