УАФ висловила повну довіру Реброву незважаючи на результат збірної на Євро-2024

Водночас члени Виконавчого комітету зазначили, що збірна на чемпіонаті “не виправдала сподівань”.

uaf.ua

Українська асоціація футболу за пропозицією президента Андрія Шевченка висловила повну довіру та підтримку тренерському штабу Сергія Реброва попри “виліт” збірної з Євро-2024. Про це 10 липня повідомила пресслужба УАФ за результатами засідання Виконавчого комітету.

- УАФ створила всі умови для якісної підготовки національної команди до Євро-2024. Але слід згадати, що Сергій Ребров очолив збірну вже після початку відбірного циклу. І це ми також брали до уваги, оцінюючи роботу тренерського штабу. У цілому Виконком УАФ підтримав напрямок розвитку національної збірної й висловив повну довіру та підтримку тренерському штабу Сергія Реброва, - сказав президент асоціації Андрій Шевченко.

Зі свого боку Сергій Ребров подякував за довіру й наголосив, що вірить у потенціал команди, додали в УАФ.

Також члени Виконавчого комітету зазначили, що збірна потрапила на чемпіонат Європи попри надважку ситуацію у країні, але на самому чемпіонаті “не виправдала сподівань”. 

- Основною причиною став провальний перший матч, в якому ми поступилися збірній Румунії. На жаль, у наступних матчах виправити ситуацію не вдалося, хоча команда Сергія Реброва і змогла набрати чотири очки — це найбільший результат за увесь час виступів збірної України у фінальних турнірах Євро, - наголосили в УАФ.

Наступний матч збірна України з футболу проведе у рамках старту Ліги націй проти Албанії 7 вересня у Празі.