76 собак на SAP-бордах встановили рекорд у Києві

Уперше на рекорд було представлено найбільшу кількість собак на SAP-бордах.

facebook.com/profile.php?id=100004665041432

В акваторії київського ІКСПАРКу встановили Національний рекорд, покатавши одночасно 76 собак на SAP-бордах. Песики кайфували - засовували лапи  у воду, ловили бризки та водорості. Про це у Facebook розповіла керівник Національного рекорду України Лана Вєтрова.

- Ми завжди з радістю підтримуємо близьку нам філософію dog friendly. Уперше на рекорд представлено найбільшу кількість собак на SAP-бордах. Відзначимо просто шалену підтримку власниками собак ідеї рекорду. У Києві в акваторії ІКСПАРКу ми нарахували 76 собак на SAP-бордах. Скажу одразу, що такий успіх - це величезна професійна робота команди організаторів, - йдеться у повідомленні.

Світлана Вєтрова зазначила, що песики кайфували поруч із господарями:  деякі засовували лапи у воду, ловили бризки та водорості, хватали зубами весло і так допомагали гребти… А на одній з дошок нарахували аж сім дорослих собак!

-  Щоправда, всі вони розміром не більші за кота. Але мене особисто дуже зворушив собака (він був такий один), який сидів на сапі непорушно й увесь час закохано дивився в очі своєму господарю Чудовий рекорд, який нагадує: не залишайте собаку вдома! Будьте разом з ним щасливими, доки є така можливість, - написала Вєтрова.