Ексучасник "Дизель Шоу" Олег Іваниця розповів, у якому підрозділі служить

За словами Іваниці, наразі він служить у зенітно-кулеметному підрозділі та разом із побратимами збиває "шахеди".

instagram.com/o_ivanytsia

Ексучасник "Дизель Шоу" актор Олег Іваниця, який захищає Україну на передовій з початку повномасштабної війни, після двох років служби на сході країни перевівся до ППО. Коротко про  артист розповів, що наразі захищає небо над Київською областю.

– Зараз у Київському регіоні. Все гаразд, мені реально щастить. У першому підрозділі було так само. Служив там майже два роки, і мені дуже пощастило з побратимчиками. Дуже багато залежить від [командування]. Коли ми їхали на схід, мені пощастило що з ротним, що зі взводним. Тут теж.

За словами Іваниці, наразі він служить у зенітно-кулеметному підрозділі та разом із побратимами збиває "шахеди".

- Коли ми були на сході, мені вдалося збити ворожий дрон з вибухівкою. Він висів над позиціями. Це був такий адреналін! Це крутіше, ніж полювання чи риболовля. Я почав мріяти про ППО, і мені вдалося перевестися. Звісно, коли ти переводишся, не знаєш, в який колектив потрапиш. Але мені і тут реально пощастило і з командуванням, і з солдатами. Напевно, я везуча людина. Бо розповідали різне, – наголосив артист. - Я зараз у зенітно-кулеметному підрозділі. Тобто це не ракети, не якісь складні машини. Це просто пацики з кулеметами на пікапах, які в основному займаються «шахедами». Я, в принципі, і в попередньому підрозділі був кулеметником.

Олегу Іваниці 46 років. Він актор театру "Чорний квадрат" та ексучасник проєкту "Дизель Шоу". Артист пішов із програми у 2018 році після ДТП, внаслідок якого загинула його колега та друг Марина Поплавська. Іваницю також знають зі скетч-шоу "На трьох" та серіалу "Жіночий лікар".

Був одружений, але розлучився після 17 років шлюбу. Після початку повномасштабної війни розписався з новою коханою на ім'я Лана, яка народила йому сина. У артиста є син та дочка від попереднього шлюбу. Він також виховує дочку обраниці від минулих стосунків.