Волошин та Верба відповіли на закиди, що вони поширюють ІПСО, закликаючи до перемовин

Блогери Олександр Волошин та Юлія Верба прокоментували звинувачення, що вони поширюють російське ІПСО

Блогери Олександр Волошин та Юлія Верба прокоментували звинувачення, що вони поширюють російське ІПСО, закликаючи до перемовин після обстрілу "Охматдиту".

- Я просто написала два речення своєї думки і це сприйняли за ІПСО. Написала, що світ бачить, як нас винищує росія і нічого з цим не робить - стала ворогом №1. наш час це час єднатися, а не шукати ворогів серед своїх, коли я дійсно нічого поганого не сказала і не зробила. Це вже просто маніпуляція якась, - написала Верба.

Волошин сказав, що фразою "зіграти за їх правилами" мав на увазі, що Україні потрібно "прийняти початкові умови для того, щоб вступити в переговори". Волошин провів аналогію із бізнес-перемовинами, коли сторона спочатку приймає навіть некомфортні для себе умови, а потім у процесі перемовин "знижує умови іншої сторони і підвищити свої".

- Що я зрозумів, у нас в країні ніх@я не можна сказати. Я розумію, що в мене соціальна відповідальність велика, мені треба фільтрувати базар. Але, дивіться, секунда, і з тебе роблять ворога, - сказав Волошин.

Коментуючи звинувачення, Волошин та Верба репостнули в сторіз пост медіа "НЗЛ" із заголовком "Перевірте свої підписки". 

Волошина, Вербу та інших блогерів, які поширили пости із закликами до перемовин підтримала психолог Наталія Холоденко. Вона опублікувала відео, у якому подякувала їм за сміливість, проте згодом видалила допис. Водночас, позицію блогерів розкритикували Анатолій Анатоліч та його дружина Юла.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ЮЛА | топ-піарниця (@yulattt)