Фестиваль Atlas United перенесли через масовані ракетні атаки

Фестиваль перенесли на тиждень, і тепер він відбудеться 19-21 липня на території ТРЦ Blockbuster Mall.

facebook.com/atlas.festival.ua

Музичний фестиваль Atlas United 2024, запланований на території ТРЦ Blockbuster Mall з 12 по 14 липня, перенесений на тиждень через масовані ракетні атаки РФ. Фестиваль відбудеться 19-21 липня на тій самій локації, а квитки, придбані на попередні дати, залишаються дійсними. Про це організатори заходу повідомили у соцмережах.

Внаслідок ракетного обстрілу Києва 8 липня було зруйновано одне з відділень дитячої лікарні "ОХМАТДИТ". Команда фестивалю разом із благодійним фондом Good Donations зголосилася допомогти, організувавши збір на потреби медичного закладу. Задонатити можна за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/3hzWgo3g8Y

Цього року Atlas United пройде з благодійною метою – зібрати щонайменше 100 мільйонів гривень для підтримки Сил оборони. Протягом трьох днів для глядачів виступатимуть понад 70 українських артистів: «Бумбокс», Артем Пивоваров, «Жадан і Собаки», «Без обмежень», Dantes, DOROFEEVA, «Курган & Agregat», «Друга Ріка», Latexfauna, стендап-коміки та світові знаменитості. Хедлайнером першого за два роки повномасштабної війни фестивалю стане вокалістка Within Temptation Шарон ден Адель. Наживо побачити виступи зірок можна буде на шести сценах.

Половина коштів від продажу квитків буде спрямована на закупівлю роботів через платформу UNITED24, решта – на забезпечення дронами ЗСУ: Харківщина, Донецький, Запорізький напрямки та всі найгарячіші точки України, а також тисячі дронів для перевезення харчів і боєприпасів, медичної евакуації.