Джессіка Честейн відреагувала на обстріл "Охматдит" та закликала донатити на відновлення лікарні

Честейн також закликала передплатників донатити кошти на потреби та відновлення "Охматдиту".

Jamie McCarthy/Getty Images for Tribeca Festival

Голлівудська актриса Джесіка Честейн у соцмережах відреагувала на масований ракетний удар по Україні, зокрема по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві. В Instagram зірка згадала, як у 2022 році приїжджала до медустанови та познайомилася з маленькими пацієнтами, а також виклала кадри руйнувань лікарні внаслідок "прильоту" снаряда з країни-окупанта.

- Я відвідувала дітей у лікарні "Охматдит" у Києві у 2022 році. Вранці (8 липня. - Авт.) російські ракети вдарили по тій же лікарні, яка була заповнена дітьми, які вже були у тяжкому стані, коли відбулися ці атаки. Цей заклад є найбільшим в Україні дитячим медичним центром та має життєво важливе значення для догляду за деякими найбільш хворими дітьми з усієї країни, - наголосила актриса.

Честейн також закликала підписників у фотоблозі не залишатися байдужими до нашого лиха і попросила допомагати Україні та донатити кошти на потреби та відновлення "Охматдиту".

Зірка фільмів "Марсіанін", "Люди Ікс" приїжджала до нашої країни у серпні 2022 року. Джессіка розповідала, що погодилася приїхати до Києва на запрошення друзів з України. Артистка прилетіла до Польщі зі США без охоронців та перекладачів, а на кордоні з Україною її зустріли представники президента. Під час візиту вона відвідала напівзруйнований Ірпінь та дитячу лікарню "Охматдит".

8 липня країна-окупант завдала низку потужних ракетних ударів по Україні. В результаті російської атаки загинули 38 людей, з них 29 у Києві, серед яких 4 дитини. Росія також вдарила по лікарні "Охматдит". Розбір завалів було завершено вдень 9 липня. Там загинули 2 особи, ще 32 постраждали.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jessica Chastain (@jessicachastain)