Росія вночі знов атакувала ракетами Дніпропетровщину

Сили ППО знищили дві ракети в небі.

t.me/dnipropetrovskaODA

У ніч на 9 липня Росія продовжила атакувати Дніпропетровщину. Сили ППО знищили у небі 2 ворожі ракети, повідомили голова ОВА Сергій Лисак та голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За словами Лисака, з вечора Росія з артилерії та дронами-камікадзе продовжувала бити по Нікополю, Покровську та Мирівській громаді. Ворог цілив по району і з самого ранку.  Атакував дронами-камікадзе і важкою артилерією. Під ударом були Нікополь, Покровська та Мирівська громади.

- Постраждала 79-річна жінка. Лікуватиметься амбулаторно. Пошкоджена інфраструктура. А ще – п'ятиповерхівка, приватний будинок й 2 авто, - зазначив Лисак.  

У Криворізькому районі вночі обстрілів не було.  9 липня у місті день жалоби за 10 загиблими внаслідок вчорашнього ворожого ракетного удару.

- Вчора було завершено пошуково-рятувальну операцію на місці удару. Слава Богу, більше під завалами постраждалих виявлено не було. На ранок у лікарнях міста знаходиться 28 поранених - дуже тяжкий 1, тяжких 7, 18 середньої тяжкості, у 2 стан задовільний. Усім постраждалим надається вся необхідна допомога, - зазначив Вілкул.