Disney через 18 років після прем'єри "Диявол носить Prada" працює над продовженням

Сюжет картини розповість про редактора журналу Runway Міранду Прістлі, яка продовжує будувати кар'єру в умовах занепаду журнального видавництва.

кадр з фільму "Диявол носить Prada"

Disney спільно з 20th Century Fox працює над продовженням фільму культового фільму "Диявол носить Prada". Про це пише Variety.

Сценаристка оригінального фільму Алін Брош МакКенна ("Божевільна колишня" та "Твоє місце чи моє") через 18 років після прем'єри картини веде переговори про повернення до написання сіквела. Хто з оригінального акторського складу зіграє в продовженні історії, поки невідомо, але повідомляється, що сюжет картини розповість про високопоставленого редактора модного журналу Runway Міранду Прістлі, яка продовжує будувати кар'єру в умовах занепаду журнального видавництва і змушена протистояти експомічниці Емілі Чарльтон (Емілі Блант), яка стала новим керівником групи компаній люкс-класа.

Вперше про можливий сіквел "Диявол носить Prada" заговорили перед прем'єрою однойменної театральної постановки в Лондоні, де головну роль Міранди Прістлі зіграє Ванесса Вільямс. Меріл Стріп, Енн Гетевей і Емілі Блант поки ніяк не прокоментували новину. У лютому тріо акторів возз'єдналося на церемонії SAG Awards, перетворившись на своїх персонажів перед оголошенням номінантів та врученням нагороди.

Фільм "Диявол носить Prada" знято за мотивами роману Лорен Вайсбергер 2003 року. Картина розповідає про жахливий досвід роботи молодої дівчини Енді Сакс на посаді особистого помічника редактора в журналі мод. Кінострічка стала проривом у 2000-х, заробивши у прокаті по всьому світу 326,7 мільйона доларів. Фільм приніс Стріп "Золотий глобус" за найкращу жіночу роль у комедії, а дизайнеру Патриції Філд номінацію на "Оскар" за дизайн костюмів.