Зірка "Всі жінки – відьми" Алісса Мілано підтримала українців після російського обстрілу "Охматдиту"

Артистка відреагувала на новину про руйнування київської дитячої лікарні "Охматдит".

Leon Bennett/Getty Images

Зірка серіалу "Всі жінки – відьми" Алісса Мілано відреагувала на черговий ракетний удар, який російські окупанти завдали по Україні 8 липня. В Instagram артистка опублікувала скріншот новини про руйнування київської дитячої лікарні "Охматдит", де у момент "прильоту" перебували маленькі пацієнти та лікарі. Публікацію актриса доповнила смайликом у формі розбитого серця, висловлюючи свої емоції.

Вранці 8 липня країна-окупант завдала ряд потужних ракетних ударів по Україні. Внаслідок російської атаки на Київ загинули 27 людей, а кількість постраждалих збільшилася до 82 осіб. Загалом пошкодження отримали сім районів столиці. Крім того, в результаті "прильоту" у Кривому Розі Дніпропетровської області загинуло 10 осіб та троє у Покровську Донецької області.

Алісса Мілано стала амбасадором UNITED24 у травні цього року. Актриса висловила підтримку українцям та засудила Росію за військове вторгнення до нашої країни. Як посол вона підтримуватиме напрям «Освіта та наука».

Мілано 51 рік. Вона найбільш відома за ролями Саманти Мічеллі у ситкомі "Хто тут бос?", Дженніфер Мачіні в "Мелроуз Плейс", Фібі Галлівел у телесеріалі "Всі жінки – відьми" та Савани Девіс у телесеріалі "Коханки".