Влада Києва оновила інформацію щодо жертв удару РФ - найбільше загиблих в будівлі медцентру "Адоніс"

Внаслідок російської атаки на Київ загинули 27 людей, серед них троє дітей.

У понеділок, 8 липня, внаслідок російської атаки на Київ загинули 27 людей. Кількість постраждалих збільшилась до 82 осіб. Загалом пошкодження отримали сім районів столиці. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

- У Шевченківському районі – руйнування двох поверхів корпусу лікарні Охматдит площею приблизно 400 м.кв. Загинули 2 дорослі особи (один з них лікар), 10 постраждали. Пошкоджено декілька інших корпусів. Продовжуються роботи з розбору завалів та пошуку людей. В іншій локації району у багатоповерховому житловому будинку зруйновано повністю один під'їзд, решту – пошкоджено. Загинуло 7 осіб (з них 3 дітей), 18 постраждали, 7 людей врятовано. Продовжуються роботи з розбору завалів та пошуку людей. Пошкоджено промисловий об'єкт. Загинули 2 особи та 3 постраждали для роботи з розбору завалів. – розповіли у КМДА.

У Солом'янському районі ушкодження отримав бізнес-центр "Доміно". Там зруйновано два поверхи загальною площею 1500 м кв. Загинуло семеро людей, дев'ять постраждали. Продовжуються роботи з розбору завалів.

У Голосіївському районі Києва частково зруйновано п'ятиповерхівку. Там фіксували два осередки пожежі, пошкоджено покрівлю. Окрім цього, поряд пошкоджено дошкільний навчальний заклад, а також гаражі. Зайнялися 10 машин.

У Дніпровському районі, де хмари російських снарядів обрушилися на будівлю, в якій розташовані клініки "Адоніс" та "Ісіда", загинули вісім людей, четверо постраждали. Продовжуються роботи з розбору завалів та пошуку людей.

У Дарницькому районі зруйновано приватний будинок, постраждала одна людина. Там також тривають роботи з розбору завалів та пошуку людей. Також у цьому районі зазнало пошкоджень приміщення аптеки, постраждалих немає.

За даними КМДА, у Деснянському районі внаслідок російської атаки виникла пожежа у двоповерховому приватному будинку, її ліквідували. А у Святошинському районі спалахнула промислова будівля, пожежу ліквідували. Крім цього, пошкоджено приватні будинки та будівлю Професійного економічного коледжу.