Для тих, хто розбирає завали дитячої лікарні “Охматдит”, привозять воду та їжу

На місці ракетного удару правоохоронці, рятувальники та волонтери працюють в змінному режимі.

t.me/dsns_telegram

У Києві допомагати розбирати завали корпусу дитячої лікарні "Охматдит" після російського ракетного удару прибули понад 500 правоохоронців. Про це в ефірі телемарафону повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, який також приїхав на місце атаки.

- Ми працюємо в змінному режимі: сили покидають одних волонтерів, заходять інші — поліцейські й рятувальники, сили правопорядку. Тому в цю роботу включені всі, — розповів він.

Клименко додав, що на місце розбору завалів почала заїжджати важка інженерна техніка, яка підійматиме залізобетонні конструкції для того, щоб розблокувати підвал корпусу лікарні. Під час повітряної тривоги там могли перебувати медичний персонал і діти. За інформацією глави МВС, у найбільшій дитячій лікарні України під час ракетного удару перебувало близько 700 осіб.

Для людей, які розбирають завали дитячої лікарні «Охматдит», волонтери привезли воду та фрукти, повідомив у своєму телеграм-каналі журналіст Денис Казанський.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму телеграм-каналі, що у лікарні "Охматдит" унаслідок російської атаки постраждало 16 людей, семеро з них - діти. Двоє людей загинуло, обоє дорослі, зокрема одна лікарка.