55-річний Вілл Сміт втретє стане батьком

Артист та його дружина, актриса Джада Пінкетт-Сміт, чекають на народження третьої дитини.

Mike Coppola/Getty Images

Американський актор Вілл Сміт та його дружина Джада Пінкетт-Сміт втретє стануть батьками. За даними видання Ace Showbiz, радісною новиною про майбутнє поповнення в родині артист поділився на прем'єрі нового фільму за його участю "Погані хлопці: Все або нічого". За інформацією інсайдера, пара нібито звернулася до послуг сурогатного материнства.

Раніше Пінкетт зізналася, що не живе з чоловіком разом вже сім років. Пара веде роздільний спосіб життя з 2016 року, але офіційно не розлучилася. За словами актриси, вони з чоловіком роз'їхалися, бо втомились від спроб зберегти шлюб. Сміт не розповідала, що стало причиною їхнього розриву. Відомо, що тріщина у стосунках пари з'явилася, коли стало відомо, що Джада мала "інтрижку" з другом сім'ї, музикантом Августом Алсіна. Співак раніше стверджував, що їхні зустрічі схвалював сам Вілл Сміт. Не виключено, що пара ухвалила рішення знову стати батьками після чергового примирення.

52-річна Джада і 55-річний Вілл одружилися у 1997 році. У пари вже є двоє дітей: 23-річна дочка Віллоу Каміль Рейн та 26-річний син Джейден Крістофер Сайєр.