Як допомогти дитячій лікарні "Охматдит", куди влучила російська ракета

Підтримати постраждалу через російську ракетну атаку лікарню «Охматдит» можна донатом на її банківські рахунки та на картку Монобанку.

REUTERS

Допомогти постраждалій через російську ракетну атаку лікарні «Охматдит» можна донатом на її банківські рахунки та на картку Монобанку. У пресслужбі лікарні призначили координаторів, до яких можна звернутися, щоб уточнити нагальні потреби закладу.

- Всю актуальну інформацію щодо нагальних потреб лікарні можна уточнити у координатора на місці - головної медичної сестри НДСЛ ОХМАТДИТ Олени Примак +38067 277 78 06. Щодо потреб на відновлення закладу звертайтесь до Наталії Мирути, заступника генерального директора з економічних питань НДСЛ ОХМАТДИТ +380 93 580 56 72, - повідомили в "Охматдиті".

Ф

Фонд «Таблеточки» запустив екстрений збір для своїх підопічних та лікарні «Охматдит». Внесок можна зробити за посиланням https://send.monobank.ua/jar/MT6kuUSCY.

- Екстрений збір на потреби підопічних фонду «Таблеточки» та лікарні «Охматдит».
Вранці 8 липня Росія жорстоко обстріляла Україну. Однією з мішеней стала НДСЛ "Охматдит", де серед інших лікуються й діти з онкологічними захворюваннями.
Фонд «Таблеточки» відкриває терміновий збір на допомогу нашим підопічним та лікарні, повідомили у фонді.

Державна платформа United24 разом із monobank відкрила збір для «Охматдиту» на 100 мільйонів гривень. Задонатити можна за посиланням https://send.monobank.ua/jar/86E35o8GcC.