Орбан анонсував нові "несподівані зустрічі" після поїздки до Путіна

Сійярто порадив "пристебнути ремені" та стежити за оновленнями.

youtube.com/@die.weltwoche

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан анонсував нові "несподівані зустрічі" після своєї поїздки до Москви. Про це він заявив в інтерв’ю головному редактору проросійського швейцарського видання Die Weltwoche Роджеру Кьоппелю, повідомила "Європейська правда". Угорський лідер сказав, що "подібні несподівані зустрічі" можуть відбутися наступного тижня, однак не уточнив, з ким.

- Я провів переговори в Москві з президентом Путіним. Моєю метою було встановлення прямих каналів зв'язку, початок діалогу щодо найшвидшого шляху до мирного врегулювання. Я виконав ці завдання. Далі буде у понеділок, - заявив Орбан.

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто порадив "пристебнути ремені". У своєму Facebook він повідомив, що  з понеділка Віктор Орбан має повернутись до "несподіваних зустрічей" з питань встановлення миру в Україні. 

- Місія миру триває і навіть стає сильнішою, тому я прошу європейських політиків, які підтримують війну, пристебніть ремені та стежте за оновленнями наступного тижня, - заявив Сійярто.