Марічка Падалко повідомила, що її дочка повернулася з-за кордону до України

Ведуча показала спільний знімок зі спадкоємицею та висловила подяку Чехії за допомогу українським біженцям.

Донька Марічки Падалко Катерина, яка через повномасштабну війну поїхала за кордон, повернулася до України. Про це ведуча ТСН та "1+1 Марафон" повідомила у соцмережах, показавши спільні кадри зі спадкоємицею.

- Відтепер всі мої діти вдома. Катя повернулася в Україну останньою, Марі ще в січні. Катрусі не було поруч півтора року, а здається, що значно довше. Вона стала зростом майже з маму і обігнала середню сестру, і вже за перші ж дні наповнила новою енергією нашу родину, - поділилася Падалко.

Ведуча також висловила подяку Чехії за допомогу українським біженцям. Дочка телеведучої жила в цій країні разом із бабусею та дідусем з осені 2022 року.

- Ми завжди будемо вдячні Чехії і нашим друзям в Празі - українцям, словакам, французам і американцям - які восени 2022 року прихистили дівчат з бабусею і дідусем, коли ми тут чекали найгіршого... Цей час дав всій родині можливість усвідомити, що робить кожного з нас щасливим і яким ми бачимо своє майбутнє. Тепер я мрію після перемоги пробігти в Празі разом з чоловіком напівмарафон на знак подяки чехам за все, що вони зробили і роблять для України, - наголосила журналістка.

Марічці Падалко 48 років. З 2010 року одружена з колишнім народним депутатом України Єгором Соболєвим. Окрім Катерини, пара має ще двох дітей: 17-річного Михайла, 17-річну Марію. Соболєв також має 20-річну доньку Алісу від попередніх стосунків.

Раніше співачка Оля Полякова також повернула до України молодшу дочку Алісу. Через повномасштабну війну дівчинка два роки прожила у Великій Британії, де навчалася у місцевій школі.