Джамала знялася для VOGUE і розповіла, що повернула синів в Україну

Зірка знялася для глянцю та розповіла, як змінилося її життя після третіх пологів.

vogue.ua

Співачка Джамала стала новою героїнею зйомки для Vogue. Зірка, яка нещодавно стала мамою, знялася для глянцю ще на останніх місяцях вагітності. У кадрі артистка з'явилася нарядами від Jean Paul Gaultier, Anna October та JW Anderson.

В інтерв'ю Джамала зізналася, що за два роки після початку повномасштабної війни повернула дітей в Україну. З весни 2022 року діти артистки жили з її сестрою в Туреччині, а пізніше з батьками чоловіка в Польщі.

- Я переїздила з країни в країну, - розповіла артистка. - І це такі емоційні гойдалки: коли ти поруч із дітьми й готуєш їм борщ, то здається, всі крім тебе працюють на користь країни, а коли їдеш - серце навпіл". На початку повномасштабної війни Селіму було 1,5 року, і так сталося, що першою мовою, якою він заговорив до мами, була польська, - швидко опанував ази в дитсадку. "Це було боляче, але я потрохи навчилася себе пробачати за те, що не завжди поруч". Коли дізналася про третю вагітність, вагалась: народжувати з чоловіком у Києві та везти малюка знайомити з братами до Польщі чи повертати Еміра і Селіма додому. Врешті обрала останнє: "Мені було важливо, щоб сини стали частиною процесу очікування третьої дитини. Вони торкаються мого живота, ставлять смішні й серйозні запитання. Все це дрібниці, але ці дрібниці дуже важливі. Хлопці піклуються про брата ще до його появи на світ, отже я ухвалила правильне рішення.

Джамала втретє стала мамою 24 травня. У артистки та її чоловіка Бекіра Сулейманова народився хлопчик, якого пара назвала Алімом. У них також є шестирічний син Емір-Рахман та чотирирічний син Селім-Гірай.